Zoekmachine marketing

Als onderdeel van website marketing, waarin er ook gedaan wordt aan on-line adverteren op andere websites dan zoekmachines, heeft zoekmachine marketing zich ontwikkeld tot een op zich staande specialiteit. Wij bieden zoekmachine marketing aan als aanvulling op zoekmachine optimalisatie. Hieronder leest u wat u van ons kunt verwachten.

Uw website aanmelden bij de zoekmachines


  • Het aanmelden van een website bij zoekmachines was in het verleden de enige manier om gevonden en opgenomen te worden in hun index. Zo erg is het nu gelukkig niet meer gesteld. Google, Bing, Chrome en Yahoo zijn tegenwoordig heel goed in staat om zelf uw website te vinden. Alleen hoe lang duurt dat? Wanneer er geen enkele andere website naar die van u linkt, heel erg lang. Wij kunnen dit proces voor u bespoedigen door uw website aan te melden met een sitemap.xml bestand via de google voor webmasters toepassing. Daarnaast melden wij uw website aan bij yahoo, bing, relevante startpagina en startkabel dochters en niet te vergeten de DMOZ directory.

Linkbuilding voor goede vindbaarheid website


  • Zonder link building is het lastiger om hoog in google te komen dan met. De basis van het succes van google ligt namelijk in de menselijke manier van website waardering. Wanneer veel andere websites linken naar jouw site ziet google dat als een bewijs dat jouw site interessant is voor bezoekers. Immers, anders zouden die andere bedrijven toch geen link plaatsen? Hoe meer links hoe beter zou je zeggen. Maar pas op! Links die komen van irrelevante websites (Een autowasserij die linkt naar een restaurant bijvoorbeeld) worden niet als nuttig beschouwt en hebben dus ook weinig effect op je positie in google. Erger nog, wanneer je links ontvangt van zogenoemde "bad neighborhood sites" of "link farms" kan het zelfs voorkomen dat google je website een aantal pagina's in de zoekresultaten doet zakken. Zelfs een volledige ban van je domein is mogelijk. Wij gaan actief op zoek naar relevante websites die een link met die van u willen uitwisselen. Hierbij onderzoeken wij voor aanvraag de betrouwbaarheid en de ranking van de zogenoemde linkpartner. Wanneer uw linkpartners goed scoren in de zoekresultaten heeft dat een gunstig effect op de waardering van de link naar uw site. Zo lift u mee op het succes van de ander.

SEO-Onderhoud


  • Trends volgen is gevonden blijven worden. Zoekmethodes en zoekopdrachten zijn aan verandering onderhevig. Vroeger was iets "stoer", vervolgens "gaaf" en nu is het "master". Een website geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld "stoere schoenen" doet het in het "master" tijdperk waar we nu in zitten aanzienlijk slechter. Nu is dit slechts een voorbeeld, maar u begrijpt de strekking. Naast trends is ook uw assortiment of dienst aan verandering onderhevig. Wij zorgen ervoor dat, in overleg met u, uw website actueel geoptimaliseerd blijft.

Google Adwords ondersteuning


  • Sinds de komst van het online advertentie programma van google "google adwords" is adverteren op internet wel heel erg effectief geworden. U betaalt per bezoeker, u kunt het maximum bod per bezoeker zelf instellen, u kunt de regio zelf instellen en nog veel meer opties zorgen ervoor dat u bepaalt wanneer voor welk budget u adverteert. Wij helpen u bij het opzetten van de campagne, het opstellen van de meest effectieve advertentie tekst, het selecteren van de voor u relevante keywords en het uiteindelijke activeren van de advertenties.

Gebruik van social networks voor zoekmachine marketing


  • Social networks als hyves, facebook, linked-in en twitter worden door zoekmachines steeds serieuzer genomen. Werd het onlangs nog gezien als"leuk", nu wordt het gezien als nuttig. Het verhaal gaat zelfs dat google in de toekomst zijn zoekresultaten gaat personaliseren aan de hand van iemands social network. Wanneer u nu al actief begint met het opbouwen van dit netwerk ben u uw concurrentie straks een stap voor. De aanwezigheid van uw bedrijf op deze netwerken is een begin. Uitbreiding van het netwerk is het vervolg. Wij melden uw bedrijf aan bij een of meerdere van de eerder genoemde social networks, maken in overleg met u de network pagina's en zorgen voor links naar deze pagina's op uw website zodat uw website bezoekers zich kunnen aanmelden.


Ga naar onze prijzen pagina voor meer informatie.