Workshop E-commerce

Naast al het bureauwerk verzorgt SEO website Marketing ook workshops E-commerce. Tijdens deze workshops wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van E-commerce. Wat is E-commerce? Hoeveel wordt er on-line verkocht? Heb ik een webshop nodig? Wat kost een webshop? Welke aanbieders zijn er? Wat zijn de valkuilen? Wat is de potentie? Wat doen mijn concurrenten? Zo maar een aantal vragen waar u na het volgen van de workshop E-commerce antwoord op hebt.

E-commerce workshops voor het onderwijs


  • In het onderwijs wordt nog veel gewerkt met boeken waardoor het onderwerp e-commerce veelal onderbelicht blijft. Nu is dat op zich vrij logisch. Immers, alles wat nu geschreven wordt over e-commerce is morgen verouderd. Inzichten veranderen, aanbieders van webshops komen en gaan en iedere dag komt er wel een nieuwe functionaliteit beschikbaar. Kortom het vak is nog volop in ontwikkeling en voorspellen is lastig. De workshops worden in overleg met de onderwijsinstelling aangepast aan de informatie behoefte van de studenten. Wanneer de studenten tijdens de workshop voorgelicht worden over de mogelijkheden, de valkuilen en de potentie van E-commerce ontstaan er interessante ideeën en discussies. Met name geschikt voor de studierichtingen commercie, marketing of handel. Het ROC ging u reeds voor. SEO Website marketing verzorgt met regelmaat workshops voor het ROC Mondriaan College. Neem gerust contact op voor referenties of een vrijblijvend gesprek.

Algemene E-commerce workshops voor bedrijven


  • Voor bedrijven die overwegen om met E-commerce aan de slag te gaan of zich er verder in te verdiepen kunnen we een op maat gemaakte workshop samenstellen. Op maat wil zeggen dat er naast het onderwerp e-commerce gekeken wordt naar de specifieke markt waar u zich op begeeft. Neem voor meer informatie contact op om de mogelijkheden te bespreken.