Portfolio - Websites

Ziehetlicht.nl - SEO Website icm Zoekmachine Optimalisatie
Ziehetlicht.nl is een online winkel voor gebruikte lampen, retro lampen en vintage design lampen uit de jaren 50, 60 en 70. Wij hebben deze website ontwikkeld, ingericht, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en in de markt gezet middels zoekmachine marketing. De website van Ziehetlicht heeft een hoge positie in google voor de zoektermen: vintage lampen, retro lampen, vintage design lampen, retro design lampen en ook met ipv lampen de benoeming met hanglampen, staande lampen, bureaulampen, wandlampen en tafellampen.
Lead for Lead - SEO Website en Zoekmachine Marketing
Lead for Lead is een "sales leads generating website" voor lood producten. Wij hebben deze website ontwikkeld, ingericht, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en in de markt gezet middels goede zoekmachine marketing. Zoekt u maar eens op google naar lead products, lead ingots of lead prices. Of naar een van de producten die lead for lead aanbiedt zoals lead sheet, lead ballast, lead solder, etc. in combinatie met offers, suppliers, manufacturers of prices. U zult zien dat Lead for Lead voor alle zoektermen minimaal op pagina 1 staat en soms zelfs in de top 3.
SEO Website Van der Schans Design - Website Ontwerp SEO en Marketing
Website voor een reclame bureau in den hoorn. Een eenvoudige, strakke en professionele website die goed gevonden moet worden in google was de opdracht. Wij hebben deze website ontwikkeld, ingericht en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zoektermen waar Van der Schans Design op gevonden wilt worden zijn alle activiteiten in combinatie met een aantal plaats namen. Dat is aardig gelukt. Zoek maar eens op: "reclame en drukwerk delft", gevelreclame delft", "flyers delft", "huisstijl ontwerp delft" of in combinatie met Den Hoorn of De Lier
Lood.nu - Voor lood, bladlood, ballastlood en meer
Lood.nu is een online groothandel voor loodproducten. Bladlood, lood op rol, ballastlood, bloklood, ribbellood, gekleurd lood, het maakt niet uit. Als het van lood is wordt het door Lood.nu verkocht. Nog niet zo lang geleden gelanceerd en nu al goed te vinden in google. Zoek maar eens op:"ballastlood", bladlood op rol", "lood prijs", "ribbellood", "loden hwa". Door juiste navigatie indeling kan je Lood.nu in sommige gevallen zelfs meerdere keren terug vinden op pagina 1 van google. Binnenkort komen wij met een zeer betaalbaar en toch professioneel webshop pakket inclusief zoekmachine optimalisatie. Neem contact op voor meer informatie.
Autoschade Van der Schans voor Autoschade, Ruitschade en Truckschade herstel
Ook net afgeleverd en online gezet is de website van ABS Autoschade Van der Schans in De lier. Specialist in het herstellen van autoschade, ruitschade en truckschade. Dit bedrijf wilde een goed vindbare website met no-nonsense informatie over de activiteiten. Daarnaast wilden ze niet al te veel kwijt, maar wel een professioneel ogende website. Bezoek de site om zelf te oordelen en zoek over een aantal maanden maar eens in google op autoschade, ruitschade of truckschade in combinatie met de lier, westland of delft.
West Kozijntechniek - SEO Website icm Zoekmachine Optimalisatie
West Kozijntechniek wilde graag een overzichtelijke website die niet al te vol en te druk moest zijn. Het doel is om in contact te komen met de bezoeker en deze van zowel algemene als complete informatie te voorzien over kozijnen, ramen en deuren van kunststof, aluminium of hout. Zoekmachine optimalisatie net gestart. resultaten binnen 3 maanden op deze pagina terug te vinden.